Yhdistyksen tarkoituksena on Kuuloliiton jäsenyhdistyksenä vaikuttaa kuulovammaisten kansalaismielipiteeseen, kehittää yhteiskuntaa sellaiseksi, joka on kuulovammaisille esteetön ja saavutettava, tukea ja rohkaista kuulovammaisia täysipainoiseen elämään ja yhteiskunnalliseen osallistumiseen, valvoa kuulovammaisten etuja, valvoa kuulovammaisten tarvitsemien apuvälineiden ja palveluiden määrää ja laatua.

Kuuloliittoon voit liittyä täältä.

Ajankohtaista

Yhdistys tapahtumia

Hyvää vuotta 2021.

Koronaviruksen leviämisen takia on  yhdistyksen toiminnot tällä hetkellä pysähdyksissä.Suunnitelmia tulevalle vuodelle  pitää päivittää ohjeistuksen  myötä.Vuosikokous pidettiin 15.3 klo 16.00 Kodin talolla Karhulassa 6jäsentä paikalla ja kaksi etänä.Jäsenkirje  lähetetty jäsenille  helmi- maaliskuun aikana.

Jäsenmaksut vuodelle 2021 säilyvät ennallaan.Uusia  jäseniä myös nuoremmista ikäryhmistä kaivataan toiminnan turvaamiseksi .

Pyrimme  käynnistämään toiminnan syyskaudella jos tilanne  ei taas pahene ja rajoituksia lisätään

Pitäkää huolta  läheisistänne ja olkaa yhteydessä heihin.Yhdessä selviämme  Muistattehan maksaa myös kannatusmaksut perheenjäseniltä tilille.

 

 

Teatteriretki Ruukinmyllyyn onnistui mutta lähtijöitä aika vähän johtuen koronasta ja  helteestäkin?vaikkakin esityksen aikana oli jopa  viileää vaihteeksi

Kuuloauton tulo peruttiin kun  Kotka kuuluu koronan leviämispaikkakuntiin.Torillakin  ollut tartuntoja.Piirin pikkujoulukaan Imatralle ei kiinnostanut koronan ja matkan takia.Pyrimme järjestämään perinteisen jouluruokailun   marras-joulukuussa.Jotakin  pientä ohjelmaakin voisi tilata jos  määräykset ei sitä kiellä. 

 

HUOM.Kuulolähipalvelutilaisuudet peruttu  syyskuussa.Seuraamme tilanteen kehittymistä ja ilmoitamme jos voimme  taas aloittaa lokakuussa toiminnan.Paristoja 13ja 312 myös perusletkua sekä adresseja on saatavilla korttelikodeissa Muorikka ja Ratikka  sekä kumppanustalo Viikarissa aukiolojen aikana.Jos kysyttävää yhteys Leena Heinoon em asioissa.

Paikalla 7 vierasta ja ei kirjautuneita

Kalenteri

Syyskuu 2021
ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30